Kiel

Jag har fatt tillgang till en dator i det enorma huset jag bor i. Wonderful. Älskar att vara här i Tyskland. Att ga till torsdagsmarknaden och köpa frukt, chokladbröd och ost. Att allting är sa lummigt och vacker. Och billigt. Att det finns osthandlare, kötthandlare, bageri, allt för sig och därinne pratar jag tyska med försäljarna och vi önksar varandra en fortsatt trevlig dag. Jag älskar att tillfälligt fa nya rutiner om dagarna som gör att jag hinner tänka över livet. Har haft en mycket lang konversation med min gammelfaster som vi bor hos om just livet och hon inspirerar mig sa. Jag har verkligen insett hur mycket man hinner med innan man dör och allt man gör har man nytta av pa nagot sätt. Sa man ska verkligen bara naivt kasta sig in i det man vill och byta spar om det inte tilltalar en. Fantastico. Ikväll kommer mina föräldrar hit och om detta var rekreation efter allt som hänt sa börjar nu var riktiga semester. Hoppas ni har det bra i Lund. Detta gör mig gott i alla fall.

/Elvira

♥ young blood och semester



Detta är sista gången jag har tillgång till dator innan jag beger mig mot det tyska storstadslivet i cirka tio dagar. Försök inte ens kontakta mig, eheh. Gud vad jag har längtat till mitt andra hem. Och att över huvudtaget få komma bort från Lund för att få en chans att andas. Närmast väntar ett slumberparty med Olga där vi ska ladda upp för kanotpaddling imorgon. Och jag ger er en sönderknarkad låt.

Kärlek /Elvira


Efterlysning

Vi söker en borttappad 19-årig tjej som på något okänt vis försvunnit vid okänd plats mellan Georgien och Sverige. Hon är ca 1.78 cm lång, har långt brunt lockigt hår och bruna ögon. Vi saknar henne och vid inlämning till Ida Peterson von Ekensteen eller Elvira Engels erbjuds hittelön i form av jordgubbstårta.

Vittnen till försvinnandet som har tips som kan hjälpa oss vidare i utredningen hänvisas till kommentatorsfältet nedan

Tack på förhand

/ Ida




(uppoffrar respekten för mig själv genom att lägga upp denna bild endast för att det ska bli lättare för personer att identifiera Olga och åter igen överlämna henne till hennes systrar
- det är då man drar till med den gamla goda självdistansen)


♥ ett fint litet flickebarn

Eftersom jag inte kan nå dig på något sätt får jag göra det här. GRATTIS fina underbaraste sötaste snyggaste vackraste roligaste coolaste och mest älskade OLGA! Du är fortfarande tonåring dock och därmed ett litet barn. Puss på dig och jag vill veta hur din dag varit.

Xdbi9z_large
weheartit.com


/Elvira


♥ måste man alltid prioritera?


Converse_jeg_by_lolo_o_large


Det är vinter. Varje dag kikar man ut bakom gardinen i hopp om att snön sagt sitt och flyttat iväg. Varje dag. Sedan äntligen packar den ihop med ett "på återseende" men vi bryr oss inte för allt vi ser är vita hav av snödroppeblommor och påskliljor som slåss om bästa plats. Vi ler lite mystiskt för oss själva. I huvudet smids redan små planer inför semestermånaden för kan vi få vår och värme, varför inte bara också få sommar? Vi väntar och låtsas vara tålmodiga inför solen som ska värma vattnet och träden som ska blomma klart och bli gröna. Det blir sommar till slut, det tror man aldrig. Alla dessa planer. I April är man säker på att i nu- nu i år ska det äntligen bli av och i Maj börjar allt annat smått dyka upp och få en att inse att det kan bli svårt utan planering. I Juni börjar man osäkert vrida på sig och klura sig sömnlös över hur man faktiskt ska få ihop det och i Juli kommer den vanliga insikten till en. Man får prioritera och hoppas på nästa år.


Nu är det Juli och jobbet kom i vägen och andra småresor. Jag börjar bli trött och vill bara iväg. Igår missade jag Winnerbäck och Melissa Horn på slottet för ett missförstånd, något jag längtat till sen i våras...Och idag missade jag Emil Jensen i Ribersborg för att jag jobbade över. Jag bestämde mig ju för att samla på mig små fina minnen i sommar, nänä. Tacka vet jag Stockholm och Kiel snart.


/Elvira


with love..

Hejzan, hur har ni det? :) Jag har det framförallt jävligt varmt typ 40 grader, de e inte mänskligt. :P
Jag har badat en del dagar, gått på marknader, m.m. Här om dagen träffade jag en mycket besynerlig man, berättar mer om honom när jag kommer hem sen....iaf de e verkligen nice här måste gå nu...

saknar er <3

with love from Georgia

/


♥ vad man är i förhållande till sin blogg

Det är så konstigt att man konstant omformulerar verkligheten till ett blogginlägg men glömmer allt när man har tillgång till en dator. Vilket resulterar i ett antal mindre genomtänkta funderingar. Men kom ihåg att hålla distans mellan blogg och vissa delar av en! Det vore dumt att skapa en offentlig profil genom att använda bloggen som en psykolog.
Ofta trycker jag in ord som sedan suddas ut och de flesta inlägg undrar jag varför jag ens skrev. Som detta.


denna gamla indian lekte med mig idag!

/Elvira


ett livstecken

Jag tänkte ge ifrån mig ett livstecken, försökte ringa er men ingen svarade men de får la bli ett inlägg iaf:P  
Det var en väldigt lång resa hit (som vanligt isf) men den här gången fick jag spendera mer än 3 h med en galen tyskXD Han pratade nonstop mitt i natten på flyget om hela sitt liv och leverne....och tja de var väl,eh, rätt intressant emellanåt..;P

Nu är jag här iaf, ska försöka skriva och ringa när jag kan. Hoppas allt e bra!

Btw av alla ställen, av alla människor så träffade jag en av de där stockholmarna idag, ni vet han unga mickael persbrandts kopian, så jäävla random.  :P

/


RSS 2.0