Vi är inga stå-upp-komiker, vi har bara mycket att säga



Igår lade vi ner hela vårt fantastiska projektarbete för att ägna ett år åt nått som vi faktiskt vill göra istället för att ta oss vatten över huvudet med tankar som nog förblir endast våra. Nu ska Olga och Ida spela in låtar och jag (med Sofie) ska göra en fotoutställning. Varför blev det inte såhär från början? Det är ju så här det ska vara!


Två flugor i en smäll ju


/Elvira

Babyshambles - There she goes <3


I'm counting my sheep and each one that passes is another dream to ashes


Vi pratar mycket om stress, Olga, Ida och jag. Saker som stressar mig är ett faktum som finns i tiden och tiden kan man inte stoppa. Ibland blir jag så arg att jag inte bara kan pausa och andas lite. Ett faktum var 18-årsdagen. Då fick jag smått panik timmarna innan. Vad tog tiden vägen liksom?
Studenten kommer upp, tiden rusar iväg och vi kan inte göra något, inte ett jävla dugg. Det är att gilla faktum. Häromdagen tänkte jag.
Saker som är utplacerade på bestämda ställen under livslinjen kan vi inte göra nått åt. Men allt tar ju inte slut. Min vänskap med mina systrar kan vara precis hur länge jag vill. Om jag väljer det kan jag följa dem genom livet. Det behöver inte ta slut som det mesta, det behöver inte sluta vid studenten. Jag har kontrollen, och PRECIS den insikten behövde jag komma underfund med.


/Elvira






Jason Mraz - Sleeping to dream


Tell Me What I Really Want

Detta kommer låta väldigt smörigt, men jag lyssnade hursomhelst nyss på lite gamla svenska sommarlåtar och upplevde en mental nostalgitripp till vårt kära Klippan/Mölle där vi var i våras. Det var en perfekt dag, en perfekt känsla.

Nu får jag väl också ladda upp en av mina Modellab bilder här:




Musiktipset:

Ted Gärdestad - För Kärlekens Skull


så himla bäst!

Gud va kul vi hade de i helgen, my god.
De var verkligen skitroligt=)
Männ som hatar kvinnor är en väldigt bra film, jag är glad att jag fick se den äntligen:) TACK =)
Model-lab sen, shit så kul, vi var jä*la snygga, BASTA!
Och subway-samtalen, de börjar bli en tradition, är det väl redan kanske...:P hahahaaa
Stackars personalen....eller inte, de hade lika kul som vi, stora leenden på läpparna, oo yee
de var så himla bäst iaf=)

/ O.


Modellab 13/9


Another week

Nu har det gått några veckor in på terminen och jag känner att det för vår allas skull(framförallt Elviras) är dags att skriva lite här. Vi har ju funderat på att lägga ner bloggen tills vidare, den skulle ju fungera över sommaren som en kommunikationsmöjlighet oss emellan(även för andra). Nu har sommaren gått och vi spenderar 5 av 7 dagar tillsammans i veckan :) Allt går sin gilla gång, allt är som vanligt. Nästan i alla fall.

Ni ska veta att jag ser fram emot denna helgen nåt enormt :D

Filmkväll - Män som hatar kvinnor & Chocolat

Modellab

Allmänt snack




/ Ida

Musiktipset:

All Is Full Of Love - Björk


RSS 2.0